Logotip

Kdo smo?

Smo mlada izobraževalna ustanova, ki želi mlade in stare ter tudi tiste vmes spodbuditi k uporabi računalnika.

Izobraževanja se trudimo izvajati na čim boljši način in hkrati udeležencem prijazen način hkrati pa so vsa naša izobraževanja popolnoma zastonj edino, kar morate imeti je internetna povezava in računalnik, tablico ali telefon.

Večino izobraževanj izvajamo preko spleta v naši spletni učilnici. S tem ker izobraževanja potekajo v spletni učilnici se lahko sami odločite kdaj boste in kje boste opravljali izobraževanje. Popolnoma ste lahko samostojni naši predavatelji so vam vedno na voljo v delovnem času.

Izvajamo izobraževanja za vse starostne skupine. Izvajamo izobraževanja iz vseh možnih področij in se trudimo ponuditi to kar vas zanima. Zato vas vabimo, da svoje želje sporočite na elektronski naslov info@racunalnicek.com. Vaše želje se bomo potrudili uresničiti.

Vsak udeleženec prejme elektronski naslov s katerim ima dostop do spletne učilnice, oblačne shrambe v velikosti 1TB OneDrive, storitve Teams, Office Online (Word, PowerPoint, Excel in OneNote Online) …

Aplikacije v paketu Office 365

Poleg tega pa vsem udeležencem izobraževanj ponujamo brezplačno podporo na daljavo.

Podpora na daljavo je na voljo tudi za ostale osebe vendar proti plačilu (manjše zadeve rešujemo brezplačno, večje pa za 10,00 – 20,00 odvisno od zahtevnosti).

Vizija

Naša vizija je spodbuditi vse ljudi k uporabi sodobne tehnologije, saj nas vsakodnevno le ta spremlja. A si kdo zna predstavljati dandanašnje življenje brez telefona ali računalnika. Verjetno ne. So pa med nami ljudje katere je strah vse te tehnologije in mi jim želimo ta strah odgnati.

Ključ za uresničitvi naše vizije vidimo v tem, da ljudem ponudimo kakovostna brezplačna izobraževanja, ki so uporabniku dostopna kadar koli in kadar si on sam zaželi (ni odvisen od ure).

Večina izvajalcev delamo to prostovoljno in v ta izobraževanja vlogamo ogromno našega prostega časa. Kar pa naredimo pa naredimo z ljubeznijo in s srcem.

Seveda nam lahko tudi vi kaj sredstev prispevate preko PayPala (v primeru, da nam želite sredstva prispevati na drugačen način nam to sporočite in se vam potrudili prilagoditi).

Naši kontaktni podatki

Vsem udeležencem in tudi vsem ostalim smo na voljo preko elektronskih naslovov:

Vprašanja, ideje, pobude, pritožbe naslovite na elektronski naslov info@racunalnicek.com.

Vprašanja s področja tehničnih težav pa naslovite na podpora@racunalnicek.com.

Vedno smo veseli vaših sporočil, saj nam z njimi poveste kaj delamo v redu, kaj lahko izboljšamo oziroma popravimo …

Naši donatorji

Naša izobraževanja nebi bila takšna kakrša so brez naših donatorjev, ki nam olajšajo kakšno izvedbo izobraževanja.

Spletno gostovanje nam zagotavlja Hosting Centar.

Storitve MICROSOFT OFFICE 365 FOR EDUCATION nam zagotavlja Microsoft.

Vsem našim donatorjem se iskreno zahvaljujemo za njihovo pomoč.