Izobraževanje je odpovedano zaradi premalega števila prijav. Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in zaupanje.

V primeru, da je vaša šola oz. organizacija zainteresirana nam to sporočite na naš elektronski naslov info@racunalnicek.com in se bomo potrudili poiskati najbolj optimalno ponudbo za vas.

Svetovna pandemija koronavirusa nas je prisilila ostati doma. Stanje v državi je vedno bolj nestabilno.

Ker moramo vsi ostati doma smo se odločili, da bomo šolam predstavili nekaj orodij za olajšanje poučevanja na daljavo.

Eno takšnih orodij je Microsoft OFFICE 365 for Education katerega imamo namen predstaviti vsem zainteresiranim šolam.

Na tem izobraževanju boste udeleženci spoznali kaj vam paket OFFICE 365 for Education omogoča, kako vam poenostavi sodelovanje med učitelji in učenci.

Za preizkus delovanja sistema OFFICE 365 for Education bomo vsem prijavljenim šolam dodelili en uporabniški račun za učence in enega za učitelja. To vam ponujamo zaradi tega, da boste lahko preizkusili delovanje in prednosti sistema OFFICE 365 for Education.

Izobraževanje bomo izvedli le v primeru večjega zanimanja (približno 5 prijavljenih šol).

Program izobraževanja ni začrtan, kar pomeni da se lahko izobraževanje da prilagoditi glede na želje posamezne šole.

V primeru, da se šola odloči začeti uporabljati programski paket OFFICE 365 for Education, ji bomo pomagali z oddajo naročila, prenosom domene, uvedba sistena na hitro … Praktično se da prehod na OFFICE 365 opraviti na hitro brez težav. Šola lahko pridobi dostop v roku enega tedna.

Prijavo lahko izvedete preko našega sistema za prijavo ali pa nam pišite na info@racunalnicek.com na ta elektronski naslov lahko tudi naslovite vsa vaša vprašanja na katera bomo z veseljem odgovorili.